CSR

Exempel på Remake vimplar som pryder huvudgatan i Kista. Beställt av fastighetsbolagen i Kista.

Skänk kläder till vår Remakeavdelning som en del av ert CSR-arbete

I en tid då hållbarhet och ansvarsfullt företagande blivit avgörande, erbjuder vi ett unikt tillfälle för företag att bidra till en grönare och mer ansvarsfull framtid. Genom att skänka kläder till vår remakeavdelning kan ert företag ta ett konkret steg mot en cirkulär ekonomi, samtidigt som ni stärker ert varumärke och CSR-profil.

 

Många klädesplagg som kanske ses som omoderna eller lätt slitna kan få nytt liv och nytt värde genom omvandling. På Globalremake är vi specialiserade på att återvinna och omvandla dessa plagg till något helt nytt, trendigt samt användbart. Denna process minskar inte bara avfallet och sparar resurser utan bidrar även till lokala jobb för långtidsarbetslösa kvinnor i Järva.

För företag som är intresserade av att ta sitt engagemang ett steg längre, erbjuder vi också möjligheten att göra specialbeställningar. Oavsett om ni önskar unika arbetskläder, eventkläder, dekoration eller presenter till kunder och anställda, kan vår expertis inom återanvändning av material säkerställa att era kläder inte bara är av hög kvalitet, utan också etiskt, hållbart och lokalt producerade. 

 

Dessutom kan vi erbjuda er och era anställda kurser i sömnad. Dessa kurser ger en möjlighet att förstå värdet av varje plagg och de resurser som går åt för att producera det, samtidigt som de deltagande får en rolig och lärorik upplevelse. (Se kursfliken för mer info.)

 

Vi är alltid öppna för nya idéer och samarbeten. Om ni känner att detta att stämmer överens med ert företags värderingar och visioner, eller om ni har frågor om hur exakt ni kan integrera detta i er CSR-strategi, tveka inte att ringa oss. Tillsammans kan vi göra skillnad, en tråd i taget.